35ο Βαλκανικό Ιατρικό Συνέδριο

25-27 Σεπτεμβρίου 2018

Αθήνα

 

 Προς τα Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 25/9/2018, ώρα 20.00 στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια), θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 35ου Βαλκανικού Ιατρικού Συνεδρίου. 

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο "Κωστής Παλαμάς" (Ακαδημίας 48 & Σίνα).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, της οποίας το πρόγραμμα επισυνάπτεται, η Βαλκανική Ιατρική Ένωση θα βραβεύσει τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μ-Α Δημόπουλο, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ο. Ζώρα, τον Επίτιμο και Ομότιμο Καθηγητή κ. Χ. Στεφανάδη, καθώς και τους απερχόμενους προέδρους του Ελληνικού Παραρτήματος της Βαλκανικής Ιατρικής Ένωσης κ.κ. καθηγητές Γ. Ανδρούτσο, Ι. Καραϊτιανό, και την τ. Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθηγήτρια κα Ν. Αγνάντη.

Το 35ο Βαλκανικό Ιατρικό Συνέδριο εντάσσεται στα ετήσια επιτυχημένα συνέδρια που διοργανώνει από το 1929 η Βαλκανική Ιατρική Ένωση (Balkan Medical Union) στις χώρες μέλη των Βαλκανίων (Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, FYROM) με στόχο την προώθηση της ιατρικής γνώσης και την δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου στον χώρο της υγείας. 

Η συμμετοχή της Γαλλικής Ιατρικής Ακαδημίας στις εργασίες του συνεδρίου, έρχεται να επισημάνει τους ισχυρούς επιστημονικούς δεσμούς της Βαλκανικής Ιατρικής Ένωσης με τη Γαλλία.  

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 25-27 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο "Αθηναΐς" (25, 26, 27 Σεπτεμβρίου) και στο Ξενοδοχείο "Αλέξανδρος" (26 Σεπτεμβρίου) 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή να σας έχουμε κοντά μας.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Παπαϊωάννου

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του

35ου Βαλκανικού Ιατρικού Συνεδρίου

 

Attachments:
Download this file (Final_Program_35th_Balkan_Medical_Week (1).pdf)Πρόγραμμα[ ]2466 kB